VanRiet steunt het duurzame initiatief Solar Boat Twente

We bestellen steeds meer producten online. Deze ontwikkeling heeft impact op de logistieke sector, er is steeds meer transport van goederen nodig om aan de groeiende vraag van de consument te voldoen. We bevinden ons momenteel ook in een transitie van fossiele brandstoffen naar energie neutraal vervoer op duurzame energiebronnen. Deze transitie is van groot belang om ervoor te zorgen dat onze pakketjes niet alleen aankomen, maar dat ze ook onze wereld niet beschadigen. System integrator VanRiet draagt graag haar steentje bij en steunt daarom het duurzame initiatief Solar Boat Twente.

Sinds 1948 verbetert VanRiet de concurrentiepositie van haar klanten door het ontwikkelen, integreren, installeren en onderhouden van de beste geautomatiseerde transport- en sorteeroplossingen in de intralogistieke sector. VanRiet realiseerde al meer dan tweeduizend projecten, over de hele wereld. VanRiet wil graag actief een bijdrage leveren aan verduurzaming, dit doet zij al door met klanten mee te denken om vervoer duurzamer te maken. Door samen te werken met Solar Boat Twente willen zij een stap zetten in het onder de aandacht brengen van alternatief vervoer. Deze samenwerking geeft Solar Boat Twente de kans om innovatieve technieken te ontwikkelen die kunnen leiden tot weerstandsvermindering en hoge efficiëntie voor vervoer op het water.

VanRiet vindt het belangrijk dat studenten de kans krijgen om zichzelf te ontplooien door te werken aan innovatieve en duurzame projecten. Op deze manier kunnen studenten zich extra inzetten voor de maatschappij en zich oriënteren op de arbeidsmarkt. In de toekomst heeft VanRiet ook veel enthousiaste en creatieve professionals nodig die zich willen inzetten om de systemen van VanRiet sneller, efficiënter en daardoor ook duurzamer te maken. Doordat studenten zich kunnen ontwikkelen bij studententeams, zoals Solar Boat Twente, kunnen zij zich in de toekomst nog beter inzetten voor verduurzaming. Daar profiteert uiteindelijk bijna iedereen van!

Scroll naar top