Bootonthulling afgelast

De maatregelen rondom de beheersing van het coronavirus (COVID-19) hebben in het hele land invloed op het dagelijks leven. Ook bij Solar Boat Twente houden wij rekening met deze maatregelen.

Bootonthulling 15 april afgelast

Tot onze grote spijt hebben wij  de bootonthulling die op 15 april 2020 zou plaatsvinden moeten annuleren.

Zoals landelijk bekend zijn alle evenementen tot 6 april, waarbij meer dan 100 personen aanwezig zijn, afgelast. Ook zijn er meerdere evenementen na deze data al geannuleerd.

Door de uitbraak van het coronavirus willen wij, zo dicht volgend op 6 april, geen enkel risico nemen. Deze moeilijke en voor ons ook ingrijpende beslissing maken wij na grondig overleg. Verschillende partijen die meedenken en ons project een warm hart toe dragen, zoals de Universiteit Twente en het bijbehorende corona-crisisteam, steunen ons in dit besluit.

De gezondheid en veiligheid van onze teamleden, maar ook onze gasten, zijn altijd topprioriteit en staat daarom voorop. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Vervangend moment bootonthulling

Als team zijn wij aan het kijken naar de mogelijkheid om op een later moment een bootonthulling te doen of op een andere manier onze boot aan het publiek te tonen. Aangezien er veel onzekere factoren meespelen kunnen wij op het moment helaas geen beloftes doen over wanneer en hoe dit gaat gebeuren.  

Raceseizoen

Wij werken toe naar het eerste raceweekend dat gepland staat op 15 en 16 mei. Vooralsnog gaan alle races van het seizoen door en hopen wij dat dit zo blijft. Alle teamleden, en de nieuwe boot, zijn er klaar voor om hieraan mee te doen! Wij zullen u op de hoogte houden van al het nieuws omtrent de race weekenden.

Updates en contact

We blijven u op de hoogte houden via onze social media kanalen zoals Facebook (https://www.facebook.com/solarboattwente). Mocht u daar geen antwoord vinden op uw vraag of meer informatie willen, zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Scroll naar top