Verlenging Overeenkomst met Lumen!

Solar Boat Twente en Lumen Business Solutions BV hebben de sponsorovereenkomst verlengd. Lumen blijft komend jaar de hoofdsponsor van het Twentse studententeam. Beide partijen zijn erg tevreden met de samenwerking en kijken uit naar het komende jaar. De studenten van Solar Boat Twente werken momenteel hard aan de optimalisatie van de zonneboot. Zodra de Covid-richtlijnen het toelaten, zal het team het testen van de zonneboot in aanloop naar de wereldkampioenschappen in Monaco weer oppakken.

“Lumen Business Solutions heeft ons het afgelopen jaar geweldig gesteund in het realiseren van onze huidige zonneboot.” Vertelt Tjeerdtje van Gastel, team manager bij Solar Boat Twente. “Wij zijn heel erg blij met vertrouwen van Lumen en  de voortzetting van de samenwerking. Dankzij deze steun kunnen wij blijven werken aan het verbeteren van de boot en deze in optimale conditie brengen voor de races, zoals het NK in Akkrum en het WK in Monaco. Daarnaast helpt Lumen BS ons ook op het gebied van PR, want hier valt nog veel winst te behalen. Dankzij deze hulp zetten we steeds meer stappen in de goede richting. ”

Lumen is expert op het gebied van innovatieve CRM en ERP systemen. Door organisaties persoonlijk te begeleiden tijdens de implementatie van deze systemen, streeft Lumen ernaar de digitale transitie zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken voor hun klanten.

Het Twentse studententeam  heeft dit jaar als doel de boot stabiel ‘vliegend’ te krijgen. Daarmee wordt een stevige fundering voor de komende jaren gelegd. “Zonder de steun van onze partners zouden we afgelopen jaar niet zover gekomen zijn. En ook dit jaar hebben wij hun hulp hard nodig om te blijven innoveren. Daarom zijn we heel erg blij met de steun van Lumen Business Solutions als hoofdsponsor, zo komen we weer een stap dichterbij ons streven: het aanzetten tot verduurzaming van de scheepvaart.”
De gezamenlijke interesse in duurzaamheid en innovatie verbindt beide partijen.

Aanstaande woensdag (16 december 2020) zal Solar Boat Twente haar technische plannen voor komend jaar presenteren. Dit evenement zal online plaatsvinden. Benieuwd? Schrijf u dan in!

Scroll naar top